Sport ruhák, melegítők, sport pólók, sport nadrágok, gyermek sportruhák. Jól szellőző minőségi sportruhákat találsz itt. Bizonyára a legtöbben már érezték milyen amikor kisebb mozgás után is befülledünk egy nem átgondoltan tervezett, legyártott ruhában, aztán megszabadítva tőle magunkat jól megfáztunk, így az olcsó ruha már nem is olcsó, mert gy...

Sport ruhák, melegítők, sport pólók, sport nadrágok, gyermek sportruhák. Jól szellőző minőségi sportruhákat találsz itt. Bizonyára a legtöbben már érezték milyen amikor kisebb mozgás után is befülledünk egy nem átgondoltan tervezett, legyártott ruhában, aztán megszabadítva tőle magunkat jól megfáztunk, így az olcsó ruha már nem is olcsó, mert gyógyszerekre kell költeni a jó minőségű és az olcsón megvásárolt ruha közti megspórolt összeget. Válassz jól szellőző ruháinkból, és költsd az egészségedre a pénzt, hosszútávon megéri. Egy jó sportruhában a mozgásra, az edzésre tudsz figyelni a befülledt érzés helyett.

Bővebben

Textil - sportruhák 

21 termék van itt.

Alkategóriák

Melegítők

Márkás, jó minőségű melegítőket találsz ebben a menüpontban. Egy jó melegítő alá nem fülledsz be. Jól szellőzik, de melegen tart, nincs befülledt érzésed sportolás közben. Válassz melegítőink közül, és ha kérdésed akad keress bizalommal, szívesen segítünk a jó választásban.

Mezek - jelzőtrikók

Férfi, női mezek, jelzőtrikók

Nadrágok

Minőségi sportnadrágok, rövid és hosszú sportnadrágok, melyek jól szellőző anyagból készültek a kényelmes sportolás érdekében. Kialakításuk végett kimondottan sportoláshoz, mozgáshoz készültek.

Pólók - pulóverek

Sport pulóverek Kötött pulóverek. A pulóverek egy jó séta alkalmával, vagy sportolás után védenek meg minket a hidegtől.

Kabátok

Meleg, jól szellőző sportkabátok, vízlepergető kabátok. Hűvösebb időben sportolás utáni időszakra, vagy sportos kinézetre vágyóknak séta alkalomára való meleg kabátok.

Sapkák - sálak

Meleg, de jól szellőző sportsapkák, és sálak közül válogathatsz itt.

Sportszárak- Zoknik

Sport zoknik és sportszárak között válogathatsz ebben a kategóriában. Rövid és hosszú szárú zoknik focizáshoz, futáshoz, teremedzéshez. Jó minőségű pamut sportzoknik.

Fitness

Fitness edzéshez elengedhetetlen a kényelmes jól szellőző ruházat. Ebben a kategóriában ehhez az edzésfajtához találsz kelléket, ruházatot.

Kapusoknak

Sportkellékek kapusoknak. Foci, kézilabda, vízilabda, mindhárom sportágban ott vannak a kapusok akiknek az egyik legnagyobb feladatuk van. Ne jusson a labda a kapuba, hálóba. Ebben kategóriában kapusoknak készített eszközöket találsz. Ha Te is kapus van, elengedhetetlen a jó felszerelés csapatod védelméhez.

21 tételből 1 - 20 látható